NATUUR

Onze grootste troef is natuurlijk de kust met duin en strand op wandelafstand.

Temidden de natuur en toch slechts op 2 km van het centrum van Blankenberge en Zeebrugge.

Twee natuurreservaten zijn niet veraf. De Fonteintjes in de duinen en de Uitkerkse polders met het bezoekerscentrum Groenwaeke waar het aangenaam vertoeven is.

Het Zeebos bevindt zich recht tegenover onze B&B, Het leidt je van onze B&B tot aan de duinen.

 

CULTUUR

Het mooie Brugge ligt 15 km landinwaarts, gemakkelijk met de fiets of de auto te bereiken.. De grotere steden Gent, Brussel en Antwerpen zijn met de wagen via de E 40 gemakkelijk te bereiken.

De ganse kustlijn met tal van badsteden is zowel met de fiets, de auto als het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. De tram brengt je van Knokke tot De Panne met tussenin tal van badsteden zoals Oostende en De Haan.De tramhalte ligt achter het zeebos, op een 800 m ‘boswandelen’ van onze boerderij.

De grens met Nederland is niet veraf. Sluis bereik je na een half uurtje rijden.

Ook onze polderdorpen zijn meer dan een bezoekje waard. Het witte dorp Lissewege ligt op een 4 tal km en is per fiets gemakkelijk via de boerenbuiten te bereiken.

 

RECREATIE

Het strand, de zee, de polders.

Fietsliefhebbers troef! Onze boerderij ligt net aan een fietsknooppunt.Daarnaast hebje De Genteleroute, een lusvormige fietsroute die Blankenberge verbindt met de typische polderdorpjes van het hinterland.

Voor de surfers onder jullie : de surfclubs van Blankenberge en Zeebrugge liggen niet veraf!

Sealife Blankenberge, Het Serpentarium

 

Ga naar boven